Онлайн-лекція «Кримінальний Миколаїв: резонансні справи минулого»

Формування успішного, креативного та соціально-активного професіонала – пріоритетне завдання кафедри історії. З цією метою викладачі кафедри постійно залучать студентів спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія до різних заходів та зустрічей з представниками творчої інтелігенції й громадськими діячами міста та області.

18 грудня в рамках вільного університету «Розсекречені історії» при Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці на платформі ZOOM відбудеться онлайн-лекція «Кримінальний Миколаїв: резонансні справи минулого», до якої залучилися студенти 2-5 курсів. 

Про хід та деталі одного з найгучніших процесів розслідування кінця ХХ століття, більш відомого широкому загалу як «Справа фальшивомонетників» (в контексті вивчення теми «Нумізматика та боністика» курсу «Спеціальні історичні дисципліни»), а також про специфіку і складнощі в роботі криміналістів студенти-історики дізналися від керівника Миколаївського обласного центру пошукових досліджень та редакційної діяльності, кандидата історичних наук С. Макарчука.

Please follow and like us: