Сторітелінг: Цікаве від краєзнавців: Наталія Сугацька

Формування успішного, креативного та обізнаного у сфері майбутньої професії професіонала – пріоритетне завдання кафедри історії. З цією метою викладачі кафедри постійно залучать студентів спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія до різних заходів та зустрічей з представниками творчої інтелігенції та фахівцями з океремих тем історичної науки.

Так, 26 березня 2021 року в межах проекту «Цікаве від краєзнавців» (та в рамках вивчення курсів «Джерелознавство та архівознавство» (Хрящевська Л.М.) та «Історичне архівознавство» (Маринченко Г.М.) відбулася зустріч студентів 2, 3 та 5 курсів спеціальностей 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія з кандидатом історичних наук, доцентом кафедри гуманітарних дисциплін Миколаївського інституту права НУ «ОЮА» Наталією Василівною Сугацькою.

Цікава, пізнавальна зустріч-діалог чекала на студентів. Дуже душевно та проникливо про праведників народів світу. Висловлюємо подяку за запрошення, модератору зустрічі від Миколаївської обласної бібліотеки для юнацтва А.Р. Алієву (випускникуісторичного факультету (2009).

Більше деталей за посиланням: https://is.gd/zLghaZ  

Please follow and like us: