Круглий стіл “Рік боротьби, свободи та незламності”

3 березня 2023 р. викладачі кафедри історії та студенти Миколаївського національного університету імені В.О. Сухомлинського провели круглий стіл присвячений Року боротьби, свободи та незламності України та українського народу.

Учасники круглого столу наголосили на тому, що Україна за рік великої війни стала символом незламності та боротьби за свободу для усього цивілізованого світу.

Українці тримають оборону й демонструють волю перемогти ворога, чим доводять спроможність протистояти російській військовій агресії, об’єднали зусилля у лавах Збройних сил України, Національної гвардії України, масового волонтерського руху, а також на дипломатичному, інформаційному, історичному та інших фронтах. Цілком справедливо вважати, що українці проливають кров і за вільну та демократичну Європу і збереження світового порядку.

З доповідями виступили викладачі Надія Рижева, Людмила Хрящевська, Наталія Данік, Катерина Шапочка, Олена Морозан, Владислав Мирун; аспіранти, студенти університету та коледжу: Юлія Калініченко, Ганна Лісова, Тетяна Павліченко, Софія Руденко, Валерія Бойко, Лілія Глов’як, Віталій Маніяк, Ілля Хворостянюк, Андрій Гавриленко, Анастасія Єрмак, Катерина Бондар; Максим Панфілов, Вячеслав Пархомов та інші.

За рік повномасштабної війни сталися події, які набули символічного значення для українців. І цей перелік поповнюється ледь не щодня.

Тому віримо в наших захисників і впевнено крокуємо до нашої Перемоги!

Please follow and like us: