Кембриджський професор проведе лекцію для українських студентів

Нещодавно Фонд Президента України (https://presidentfund.gov.ua/) з підтримки освіти, науки та спорту зініціював проєкт «Ukrainian Studies Go Global», у межах якого відбудуться онлайн-зустрічі, лекції та дискусії між українськими й іноземними дослідниками. Події стосуватимуться українських студій та зачеплять аспекти літератури, історії, культури, а також політики пам’яті.

📖 Уже завтра перший захід проведе професор Рорі Фіннін, який прочитає лекцію на тему «Exploring Crimean Tatar History and Culture Through Literature and Solidarity». Науковець поділиться результатами свого дослідження, опублікованого у книзі «Кров інших: кримський злочин Сталіна і поетика солідарності».

🕢 Коли? 19 жовтня о 19:00.
📍 Де? Онлайн, Zoom.

☝️ Зверніть увагу, що лекція буде проведена англійською мовою. Щоб отримати покликання на зустріч, необхідно зареєструватися (https://bit.ly/rori-finnin).

Партнерами проєкту є Представництво «Фонду Фрідріха Науманна за Свободу» в Україні, ГО «Центр політичних студій та аналітики “Ейдос”», Представництво Президента України в Автономній Республіці Крим, Національний офіс «Кримська платформа» та Кафедра тюркології Навчально-наукового інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Please follow and like us: