В Інституті відбулася установча сесія Малої академії наук

6 – 7 листопада 2015 р. на базі Навчально-наукового інституту історії, політології та права Миколаївського національного університету імені  В. О. Сухомлинського за ініціативою кафедри історіографії та джерелознавства проведено установчу сесію для учнів-членів Малої академії наук. На заході були присутні 199 учнів з міста Миколаєва та області, які приїхали працювати у відділах історії, філософії, суспільствознавства, наук про Землю.


Сесія розпочалася з урочистого відкриття, на якому юних науковців привітали: директор Обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді Т. О. Горбова, заступник директора з навчальної роботи Навчально-наукового інституту історії, політології та права Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського к. і. н., доцент Ю. І. Гузенко, викладачі вузів – керівники обласних наукових секцій.

Учні прослухали гімн МАНівців, ознайомилися з вимогами до написання учнівських науково-дослідницьких робіт (доповідав к. і. н., доцент А. А. Погорєлов).

 

Протягом сесії працювало 16 секцій на яких слухачі отримали консультації, визначилися з темами майбутніх досліджень.

Please follow and like us: