«Мистецтво слова»

Формування успішного, соціально-активного професіонала та висококваліфікованого фахівця  – пріоритетне завдання кафедри історії. З цією метою викладачі кафедри постійно залучать студентів спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія до зустрічей фахівцями та професіоналами своєї справи під час участі у різних заходах.

Як відомо, одним з головних вмінь історика, а особливо вчителя історії, є вміння говорити і тримати увагу аудиторії. Тому і не дивно, що 11 лютого 2021 р. студенти кафедри історії долучилися до воркшоп-години «Мистецтво виступу на радіо» від Миколаївської обласної універсальної наукової бібліотеки (в рамках студії «Мистецтво слова»).

Співробітники відділу соціокультурної діяльності підготували інформаційний огляд, що містив маловідомі і цікаві факти, пов’язані з виникненням і популяризацією радіо як явища технічного прогресу.

Крім того, власним досвідом із студентами-істориками 2, 3 та 5 курсу поділилася Світлана Вовк – журналістка, радіоведуча, телеведуча «UA. Миколаїв».

Студенти отримали не тільки відповіді на питання, а й ціні поради щодо підвищення ораторської майстерності.

Please follow and like us: