Онлайн-лекція «Невідомі сторінки подвигу десанту К.Ф. Ольшанського»

Формування успішного, креативного та соціально-активного професіонала – пріоритетне завдання кафедри історії. З цією метою викладачі кафедри постійно залучать студентів спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) та 032 Історія та археологія до різних наукових заходів та зустрічей з професіоналами практиками, експертами, фахівцями.

5 травня 2021 р. в рамках Вільного університету «Розсекречені історії» при Миколаївській обласній універсальній науковій бібліотеці на платформі ZOOM відбудеться онлайн-лекція «Невідомі сторінки подвигу десанту К.Ф. Ольшанського», до якої залучилися студенти історики 1, 2, 3 та 5 курсів.

Про історію подвигу 68 десантників, які стали Героями Радянського Союзу (чи дійсно всі 68???), про біографічні відомості та фото героїв-Ольшанців, неточності відомостей та даних, представлених для загалу і реальні відомості з архівних документів студенти-історики дізналися від начальника відділу інформації та використання документів державного архіву Миколаївської області Марини Мельник.

Крім того, студенти-історики доповнили та поглибили свої знання з таких курсів як «Музеєзнавство», «Історичне архівознавство», «Історія України».

Please follow and like us: