Зустріч з Президентом України Володимиром Зеленським

29 листопада 2023 року відбулася зустріч Президента України Володимира Зеленського з молоддю Південного регіону, до якої приєдналися і здобувачі освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського.

Серед здобувачів освіти, які представляли МНУ імені В.О. Сухомлинського були голова студентської ради педагогічного факультету, студент 4 курсу спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) Хворостянюк Ілля та стипендіат академічної стипендії Верховної Ради України, студент 4 курсу спеціальності 014.03 Середня освіта (Історія) Маніяк Віталій .

Головна мета зустрічі – спілкування з молоддю Південного регіону задля відбудови та покращення освітньої сфери, адже, на думку Президента, саме вона повинна взяти на себе найбільшу відповідальність за створення суспільства майбутньої України. Глава держави підкреслив, що йому приємно, що попри російську війну молодь залишається в Україні та здобуває тут вищу освіту.

Під час спілкування здобувачі освіти мали можливість поставити запитання Володимиру Зеленському та отримати відповідь щодо відбудови та відновлення важливих освітніх об’єктів. Президент зауважив, що сьогодні триває робота з партнерами України щодо посилення системи ППО, зокрема й у Миколаєві, щоб захистити жителів від російських атак і мінімізувати руйнування цивільної інфраструктури.

«Дуже тепла, щира й перспективна розмова. Попри російську війну наша молодь залишається в Україні та здобуває тут вищу освіту. А коли молодь в Україні, це один із найсильніших чинників мотивації, щоб перемогти в цій війні», – підсумував глава держави після зустрічі.

Please follow and like us: