Студентський вирок-2015, або Який він, наш ідеальний викладач.?

Студентський вирок-2015 оголошено! Вже всьоме поспіль студентська громада інституту у жовтні наполегливо, старанно, відповідально працює над визначенням кращих з кращих наших викладачів у 17 різноманітних номінаціях, аби віддати належну шану та висловити таким чином свою повагу та любов до дорогих наставників.. Цьогоріч студенти намагались протягом заходу дати відповідь на питання «Який він, ідеальний викладач?»..
«Дисципліна і відповідальність – ось що головне у нашій справі», «Викладач – заряд позитиву для студентів», «Пара як на одному подиху», «В душі завжди студент», «Коли на пару як на двобій», «Найчарівніша леді-викладач» і це тільки невеличка частина тих номінацій, у яких були представлені викладачі інституту і де вони вели відчайдушну боротьбу за голоси наших студентів..


Вручення заповітних для викладачів статуеток проходило традиційно в урочистій обстановці і супроводжувалось виступами студентських груп.
Істфаківці підходять до організації цього святкового заходу дуже сумлінно, адже це спосіб виявити свою щиру повагу та гарне ставлення до професорсько-викладацького складу інституту.. Ліричні та драйвові пісні, гумористичні сценки про студентське життя, креативний реп, вірші про викладачів, розповіді про цікавинки з інститутського життя, святкова лотерея – стали гарним обрамленням основній події – оголошенню переможців та призерів у всіх номінаціях та володарів спеціальних призів «Улюбленець курсу», «Найавторитетніший викладач спеціальності» та «Кафедра як студентська група».
І, мабуть, найважливішим підсумком заходу стало розуміння того, що ідеальний викладач – той, про якого мріє кожен студент – він тут зовсім поруч, просто часом цього не усвідомлюємо…І що студентська любов до викладачів взаємна, а це варто багато чого.. Тепер чекаємо на відповідь викладачів у щорічній премії «Іду на Ви!» до Міжнародного Дня студента.
Свято відбулось, тож Віват, викладачу! Віват, інституте!

Please follow and like us: