Реєстрація для вступу на бакалаврський ступінь у 2022 році

Міністерство освіти і науки України розробляє Порядок зарахування до закладів вищої освіти у 2022 році, в якому буде докладно описано вступний процес. 

Наразі допрацьовується й механізм складання іспиту, проте для організації іспитувань потрібна підтверджена інформація про потенційних учасників випробувань. Таку інформацію ми отримуємо з бази реєстраційних даних потенційних учасників ЗНО.

Тож, якщо ви вже зареєструвалися для участі у ЗНО (створили реєстраційну картку та віддали її керівнику закладу освіти або надіслали до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти), то ви зареєстровані для участі у вступних випробуваннях. 

Якщо ви плануєте цьогоріч вступати до вітчизняних закладів вищої освіти, проте ще не зареєструвалися для участі в ЗНО, ознайомтеся, будь ласка, з алгоритмом дій за покликанням.

До 9 квітня 2022 року вам необхідно буде створити реєстраційну картку.

Крім цього, Український центр оцінювання якості освіти запропонував механізм дій для керівників закладів загальної середньої та професійної освіти, який уможливить вступ випускників до університетів. 

Please follow and like us: