Круглі столи 06-07.12.2016 р.

6 і 7 грудня 2016 р. з професорсько-викладацьким складом та студентами факультету економіки, факультету дошкільної і початкової освіти, механіко-математичного факультету і факультету педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського було проведено чотири круглі столи за темами «Презумпція професійності, достатності та збалансованості повноважень антиделіктолога», «Сучасний стан та можливості удосконалення освіти та науки в Україні», «Механізм передачі влади від виборців до суб’єктів владних повноважень» і «Сучасний правовий статус студентської молоді», на яких із відповідними основними доповідями виступив доктор юридичних наук, професор, завідуючий кафедрою правознавства Навчально-наукового інституту історії, політології і права Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського О. А. Кириченко.

З текстом матеріалів круглих столів можна ознайомитися за посиланням – http://librarymnu.kl.com.ua/

zdrgfds

Виступ на Круглому столі за темою «Сучасний стан та можливості удосконалення освіти та науки в Україні» на факультеті дошкільної освіти та початкової освіти Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського доктора юридичних наук професора О. А. Кириченка.

gwrt

Виступ на Круглому столі за темою «Презумпція професійності, достатності та збалансованості повноважень антиделіктолога» на факультеті економіки Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського доктора юридичних наук професора О. А. Кириченка.

fsgdf

Виступ на Круглому столі за темою «Механізм передачі влади від виборців до суб’єктів владних повноважень» на механіко-математичному факультеті Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського доктора юридичних наук професора О. А. Кириченка.

wtgrr

Виступ на Круглому столі за темою «Сучасний правовий статус студентської молоді» на факультеті педагогіки та психології Миколаївського національного університету імені В. О. Сухомлинського доктора юридичних наук професора О. А. Кириченка.

Please follow and like us: